ZOEKEN

ZOEK
Promofolder Maart
Werkwagen Green Line 460 Rilsan zonder pers TTS

tts
Werkwagen Green Line 460 Rilsan zonder pers TTS

MERK: TTS
Modulaire, roestvrije werkwagen met een nieuw design en kleuren. Uitgerust met twee centrale bakken (49x38 cm) in plastiek, de bovenste bak dient voor het transport van 4 emmers van 6 liter in verschillende kleuren (blauw, rood, geel en groen), voor de differentiatie van de chemicalien en de te reinigen oppervlakken. De onderste bak dient voor het transport van het linnen, productflessen en verschillende gebruiksvoorwerpen. De stijlen zijn vervaardigt uit metaal voorzien van een rilsan coating. Op verzoek kunnen de 100 mm wielen worden vervangen door 125 mm wielen, dit om het verplaatsen van de werkwagen op ongelijke vloeren te vergemakkelijken. de ingeklapte zakken houder van 120 l vereenvoudigt het ophalen van het vuil of het sorteren van gebruikte moppen. De grote kunsstof basis laat het transport toe van verschillende gebruiksvoorwerpen en vermijdt druppels op de vloer tijdens het reinigen. Aan de korte zijden van de kar is er de mogelijkheid om twee plaatjes aan te brengen met uw eventuele personalisatie. De steelhouder is uitgerust met eenrubber ant-slip stripje waardoor de borstelsteun kan worden geelimineerd, wat een plaatswinst van 13 cm betekent.
Handige toebehoren zoals plastiek zakken van verschillende kleuren en hun bijpassende deksels, vuilblikhouders, flessenmandje en vele andere toebehoren vullen dit product aan en maken het functioneler. De montagetijd van deze werkwagen bedraagt ongeveer 1 minuut.
De stijlen van deze werkwagen zijn vervaardigt uit metaal met een rilsan coating. Rilsan is een duurzame coating en maakt het produkt beter bestand tegen roestvorming. Het is een coating ter bescherming van de metalen onderdelen tegen corrosive.
Gewicht : 19.2 kg
Afmeting : 138.5x65x107
€ 495.74 excl. BTW
€ 599.85 incl BTW (21%)

Aantal:
TOEVOEGEN


MEER INFO AANVRAGEN
share:

MERKEN KLIK OP HET MERK OM TE ZIEN WELKE PRODUCTEN WE VERKOPEN